Maze

Pályaválasztás előtt: kezünkben a jövő!

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A pályaválasztás az egyik legmeghatározóbb, de talán az egyik legnehezebb döntés is életünk folyamán, amely később jelentős hatást gyakorolhat helyzetünkre, személyiségünkre, érzéseinkre. A felvételi közeledtével – mind szülőként mind diákként – érdemes tudatosan is átgondolkodni a sikeres pályaválasztáshoz vezető főbb szempontokat és ezeket szem előtt tartani már a középiskola kiválasztása során is. Az egyéni érdeklődés mellett, fontos figyelembe venni az egyéni képességeket, a hosszú távú lehetőségeket, a külső-belső elvárásokat és természetesen a munkaerőpiac adottságai sem maradhatnak figyelmen kívül.

Milyen fontosságot érdemes az egyes szempontoknak tulajdonítani? Hol és hogyan kaphatunk hiteles információt és segítséget a megfelelő döntéshez? Előadásomban a fenti kérdések megválaszolása mellett a sikeres pályaválasztáshoz vezető fő szempontok pszichológiai oldalát is bemutatom.

Szeretettel várom azokat a szülőket és diákokat, akik nem szeretnék a véletlenre bízni az iskola- és pályaválasztást!

Benes Andrea
pszichológus

IDŐPONT:
2014. január 10. PÉNTEK, 17:00

HELYSZÍN:
GÁDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA
BUDAPEST, 1222 , GÁDOR U. 101-105.

HIVATKOZÁSOK:
http://www.gadoriskola.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1095:palyavalasztasi-eloadas&catid=81:legfrissebb-hk&Itemid=35

Write a comment